2023

Candlelight kerstconcert in de Sint-Lambertuskerk te Nederweert.

Op vrijdagavond 29 december om 20.00 uur organiseerde de Orgelkring  Nederweert in samenwerking met de Gemengde zangvereniging Bel Canto een sfeervol en afwisselend kerstconcert in de Sint-Lambertuskerk in Nederweert.

De uitvoerenden waren: Gemengde zangvereniging Bel Canto uit Nederweert o.l.v. Paul Smeets, de professionele sopraan Bianca Lenssen en organist/pianist Arno Kerkhof.

Het programma van het concert was licht en gevarieerd en bestond uiteraard voor het grootste deel uit kerstmuziek.

Voor programmafolder  klik HIER.

Enkele foto’s van het concert

Concert vrijdag 21 juli.

Op 21 juli gaf de organist Arno Kerkhof uit Lanaken (B) samen met de sopraan Bianca Lenssen een zogenaamd orgel plus concert dat geheel in het teken stond van de Oostenrijkse componist Joseph Haydn (1732-1809).
Aanvang 20:00 uur.

Voor programmafolder en bijzonderheden klik HIER.

Concert vrijdag 22 september

Op 22 september a.s. gaf de eveneens Belgische organist Bart Wuilmus met een gevarieerd programma voor u concerteren.

Voor programmafolder en bijzonderheden klik HIER.

Open orgeldag 12 augustus.

12 augustus is de open-orgeldag van de SOL waaraan ook door ons wordt deelgenomen. Hierbij is het mogelijk voor (amateur)-organisten uit het hele land, rijp en groen, om eens op een orgel te spelen dat voor hen meestal niet of slecht toegankelijk is. De eerste organisten worden verwacht rond 9.00 uur en rond 14.00 uur gaat de laatste. Voor deze dag is een carrousel-systeem opgezet zodat men op één dag meerdere orgels in Limburg kan bespelen.